Agenda

 • 12-22 Mar

  Els contes prenen vida

  A diferents escoles de Ciutat Vella i el Prat de Llobregat
  Aquest segon trimestre els infants, voluntariat i famílies del LECXIT gaudirem d'un taller de contes plegats a càrrec de Barrina. El taller el farem a diverses escoles del Prat de Llobregat i Ciutat Vella. 
 • 06-18 Mar    Abr

  Lectura grupal del llibre Amic meu

  A diferents escoles de Ciutat Vella i el Prat de Llobregat
  L'objectiu de l'activitat és llegir el llibre Amic Meu, El viatge dels refugiats, un conte explicat i dibuixat pels nens i nenes que té per objectiu conscienciar i sensibilitzar la població de la realitat de milers de refugiats desplaçats a causa de la guerra durant mesos i anys, empobrint-se cada dia i estancats en un present sense solucions. L'activitat anirà a càrrec d'Open Cultural Cente ...
 • 03 Mar

  Primera Jornada de la Crida Biblio(r)evolució!

  Auditori Convent de MACBA, 10h
  Dissabte 3 de març es va donar la benvinguda als 30 centres educatius que compartiran el camí d'imaginar i repensar de quina manera la seva biblioteca escolar pot donar resposta als reptes plantejats.
 • 14 Des

  Sessió de contes a la Biblioteca Andreu Nin

  Biblioteca Andreu Nin, 16:30h
  Infants, voluntariat i famílies del LECXIT de l'Escola Drassanes hem gaudit plegats de la sessió de contes: "Jo sols us diré mentides, i vosaltres us les creureu... us enganyaré i em donareu les gràcies: esteu envoltats de mentiders!" a la Biblioteca Andreu Nin. 
 • 14-20 Des

  Els desitjos de Nadal

  A les escoles del Prat de Llobregat
  Aprofitant que arriben les festes i comença un nou any, les parelles lectores han compartit els seus desitjos de Nadal i s'ha llegit el poema Podries de la Joana Raspall. 
 • 11-13 Des

  Maraptit el viatjer

  3 Escoles de Ciutat Vella: Pere Vila, Milà i Fontanals i Mediterrània
  A partir d'un conte de la remota illa de Hui, a l'arxipèlag de Vanuatu, ens aproparem a històries de cultures llunyanes.
 • 30 Mar

  La Biblioteca Escolar... facilitadora de la millora educativa?

  Acte en línia (connexions amb Barcelona i Madrid)
  Webinar sobre les biblioteques escolars com a facilitadores de la millora educativa. Aquest acte es podrà seguir amb qualsevol dispositiu amb connexió a Internet des de www.fbofill.cat  - Com pot contribuir la biblioteca escolar a les necessitats educatives del s.XXI? Sota quines condicions? Quins nous usos i serveis permeten contribuir a la millora metodològica de l'escola? - Com converti ...

¿T'agrada el nostre projecte?